Smågrupper

Vi er alle sammen forskellige, men vi har også alle sammen noget til fælles på kryds og tværs. Smågrupper er en mulighed for at mødes i mindre grupper, snakke sammen, hygge og lære hinanden bedre at kende.

Vi tilbyder 6 forskellige slags smågrupper, som på hver sin måde er sammen om Gud. Så er du til at bruge dine hænder eller mere til at dykke ned i bibelen, så er der noget for dig.

73063057_10157876279706057_3049277405492412416_n.jpg

De forskellige smågrupper

Vil du være smågruppeleder!?

Som smågruppeleder koster Event kun 150 kroner. Denne pris gives ved at indtaste koden Event22sml i tilmeldingen.

En stor del af programmet på Event er samlinger i smågrupperne. Hver gruppe har brug for en leder, der har tid og lyst til at lytte, snakke og være sammen med deltagerne. Vi har brug for dig, som er 19+, hvis du tør at være åben og ærlig, og hvis du har lyst til at dele din erfaring med at være ung og kristen.

 

Det er vigtigt for os, at du som smågruppeleder at du vil teenagerne og ønsker at gå ind i opgaven som smågruppeleder med åbenhed for at dele tro og liv med deltagerne. Det er selvfølgelig ikke et krav at du kan svare på alting, men forsøger at skabe rum og plads til den gode snak og refleksion. Alle smågruppeledere får udleveret en manual som man tager udgangspunkt i, og hjælper dig som leder til at guide deltagerne igennem hver smågruppesamling. Men der er også mulighed for at være spontan og lade samtalen i grupperne køre derhen hvor det giver mening.

Alle smågruppeledere må gerne medbringe deres bibel. Ledere for efterforskningsgrupperne skal have deres mobil-telefon med og lovsangsgruppelederne skal medbringe instrument og sangbøger så alle i gruppen har mulighed for at synge med.

 

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt smågruppeansvarlig: Lærke Kristensen

Tlf: 21 36 90 37

Mail: loevendal.1996@gmail.com

DOK---Event-2022---T-shirt-NEWmodel.jpg

Årets Event-trøje!!!

Trøjen er gratis for smågruppeledere.

Skærmbillede 2022-09-05 kl. 12.00_edited.jpg